Selasa, 8 Februari 2011

Eat, Laugh & Share with Pizza Hut!

Iklan kejap nooo...

: ) For real smiles, come to Pizza Hut. New dishes. New flavours. Pizza Hut offers you a place to relax where you can share conversation, companionship, laughter and memories. Also enjoy our NEW signature dishes with people that matters the most. There’s beauty in getting together. Eat, Laugh, Share at Pizza Hut! Share this with your friends today.

Teringat aku dulu2, jakun betul dgn Pizza Hut nih..masa aku kecik dlm darjah 4 darjah 5 dulu, mana ada Pizza Hut kat Kelantan!Kat area bandar2 je ada.Kesian kan?Siap mintak pakcik makcik yang gi Key El suruh bwk balik ngahahahaha.Confirm lah dah sejuk senyek bila sampai Kelantan!Kua Kua kua...

Tahun demi tahun, baru lah branch Pizza Hut ada di mana2.Kadang2 selang satu taman, dah ada satu.

So skrg, Pizza Hut ni bukan je leh order dgn tipon 1300-88-2525, skrg dah leh order online tau!Canggih!Jom order pizza!(klik bawah)



Iklan ini dibawa oleh Churp Churp!Jom join churp churp!

Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.