Selasa, 1 Februari 2011

Haaa...dah tau dah mana nak beli mak arun!!!


Tadi aku pi blog Cik Min, dan jumpe kisah macarons(baru tau, macaron dan macaroons dua benda berbeza..) ni...rupanye Cik Min ni chef macaron!Kalo nak tau mana nak beli, Cik Min ada jual weh!Please contact Cik Min di cikmin@ymail.com atau klik logo/gmbr di bawah k....(pinjam sat Cik Min!)..delivery ke seluruh Malaysia i think laa...Sabah Sarawak tak tau boleh deliver tak,so kena tny tuan empunya badan...




Dan juga CikMin sedang mengadakan Macarons Giveaway..jom jom jom klik sini.

Ada juga bakery lain yang jual macaroons ni, dapat tau dari blog Cik Min gak lah....klik gmbr di bawah k...atau find facebook: Jaja's Bakery

Lain2 tempat, kata Cik Min, kat KL berlambak lah jual macaroons, kat KLCC pun ade.Alamak lame dah tak gi KLCC..pastu kat Kluang ni seriyes belum pernah jumpa mak arun ni lagi! Mak Harun ada ler!kih kih....

2 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

nampak sedap
manis kan??

mai, cam kelakar lak mai cakap kasi hints rafiq nak ader sister tang template baru kite tu..wekekke..
alangkah besnye if dpt gegirl..aminn

Cikmin berkata...

thanks cat for the promo.. :)

*rose..memang manis..pada yang tak suka manis.. :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.