Rabu, 23 Februari 2011

Macarons Cik Min lagi....second order..

Dah menjadi kegilaan pulak..lepas beli yang first order , Cg Fly kata, belilah lagi...hehehe green light!

Ape kata layan gmbr yeh..Kalau nak order..silalah ke http://cikmin.com.


* feel free to copy kalau berkenaan, tapi must credit the photos to me yeah..penat edit nih :)













19 ulasan:

Cikmin berkata...

Alhamdulillah...cantik jugak sampainya tu..bagus jugak servis Natonwide ni ya..yg pink tu rose..yg green tea tu read bean..mocca pulak ada 3pcs je tinggal..salted caremel tu ingat nak hantar jugak tapi tak yakin..

Cikmin berkata...

apa2 pun cat..terima kasih banyak2 ya..gambar pun takde masa nak upload ke blog lagi...belum ada tempoh bertenang..

Syigim berkata...

comelnye gamba2 macaron tu......... :)

Nobita Sensei berkata...

sedapnye..bak sikit.

@e_da berkata...

cantekkk dan semestinya sedap... geram tgk

Fiza Nordin berkata...

adoiii terliur pulak tgk cik min punye macaroons ni....

suffer8zine berkata...

huhu bila la nk dapat rasa ni

Terkini : Pesta Kaut Beras Di Highway

Emy Omar berkata...

Cat,saya pun dah bercita2 nak order macaroons dengan cik min

Zana_MamaBatrice berkata...

waaaaaa.......macaron lagi....
tak pecah ler plak even guna post yerk
boleh ler tempah nanti....

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

manis tak ghase dia?

Ria berkata...

kalu da 2nd order tu msti sedap gile kn..hehe..nk try wt dlu la, tp ntah bile..tp kalu xjd nk kne order jela.hehe..kak, nk tnye..e-ein start ckp umo bpe ye..

fiza berkata...

Salam cat.

Sedap plak nengok macaron tuh, colourfull, lapar plak perut nih ^_^

mummy_ayu berkata...

wah..2 kali dah..ayu pun dah email dah kat cik min...berminats sesangat!!

Zur@ZaRi berkata...

mak ai...
macam best jer..

macam nak mencuber nie.. sdp tak?

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

Rugi tak beli?: "Tikar Getah Kanak-Kanak"

mama berkata...

terliur btl tgk gmbr macaron tu..terus je email cik min nak order..hik3...tak sabar nak rasa nih...

CatlinaFly berkata...

hehehe semua sila order dgn cikmin...

memang sedap dan ralit mkn macaron..ngap ngap..sekejap je abisss

karipapsayur berkata...

ina, sy buat x jadi.. melekat pada kertas minyak dan bantat aje tak naik-naik

=(

Yg sy beli di Shah Alam pun macam comot-comot je rupanya..

azura samsuddin berkata...

warna2nye amat menarik hgga tertarik utk mencuba...

meaw berkata...

waaaaa,sedapnya....

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.