Isnin, 21 Februari 2011

Mika Simple Giveaway



SAYA SUKA SINGGAH BLOG MAMAMIKA KERANA entry-entry nya yang menarik..(heh mcm klise je kan ckp mcm ni..) dan yang sgt2 penting..nak tgk MIKA!Mcm mika membesar di depan mata walaupun tak pernah bersua muka...dan juga mama mika iaitu @eda selalu ade je info2 best dan bermanfaat contohnye mcm kes kat bawah ni...

Kisah taska....

Oh ya..Mama Mika jual tudung, kalau nak jenguk, klik sini yeah..:Dechantique Tudung Shop.

dan...@eda, tabahkan hati dear...insya Allah akan ada future adik Mika ..dan juga adik2 Mika yang lain menunggu di syurga insya Allah...

Jom join(klik banner di atas..) dateline 13 March 2011!

3 ulasan:

@e_da berkata...

tq cat.. selalu give me support... doa dan semangat dr kawan2 la buat eida kuat.. gud luck k!!

CatlinaFly berkata...

tq @eda! :)

suffer8zine berkata...

wahhh gud lux

Terkini : Ular Albino Berkepala Dua

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.