Jumaat, 11 Februari 2011

Nafsu serakah(jangan baca kalau tak tahan!hehehe..)

Tajuk entry tak boleh blah!hahaha....Speechless sungguh pagi tadi bila aku tgk dah ada parcel yang aku nanti2...wah wah..WAAHHH!TQ CikMin!Cepat sungguh, baru mlm tadi CikMin email, kata dah poskan...jom tgk....




Yang ni aku dah ngap...nyum nyum..Cg Fly siap mintak tambah tu tadi hehehehe


Kesimpulannya: Macaron ni rasa manis, mcm kacukan biskut dgn kek.Tak lembut sgt, tak rangup sgt .Manis dan rasa nutty sikit.Kata CikMin, dlm ni ada almond dan putih telur.Ala2 meringue gitu hehehe aku belasah je taip ni..Nak order gak?Ni macaron Bentong tau,spesel ya amat!!!..klik sini utk order: CikMin.com postage thru out Malaysia kata CikMin!

Sepatah dua kata utk CikMin, marvellous!Dan kalaulah red velvet cake tu boleh dipos, harus aku order maaaa!hehehehe nafsu serakah nak makan benda2 manis..tapi jgn fikir aku mengidam pulak..tak ..tak!

21 ulasan:

Cikmin berkata...

alhamdulillah....tengok kat stat ada link dari sini..syukur2..sampai dalam keadaan yang baik sangat tu...sungguh pantas kan.. :) Terima kasih tak terhingga sebab cat sudi order CM Macarons ya...kalau sudi tempah lah lagi..untuk beday party e-ein ke..majlis tunang ke..kahwin ke..harga boleh runding punya...hiks.. :) nanti cikmin update link entri ni dalam tab Macarons..

CatlinaFly berkata...

tulah..dah tergoda dgn kek red velvet tu..nak buat malassss..camno?hehehehehe

Cikmin berkata...

hahaha..senang je kalau buat...BTW esok...2 blogger sanggup datang rumah lagi ni..pikap 2 biji RV..dan macarons...

Cikmin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
CatlinaFly berkata...

wow..masyuk neh..;)

Cikmin berkata...

Alhamdulillah..tengah macaron mania ni kan...hiks..uikkk..no tefon tu...santek betul.. :P

mummy_ayu berkata...

menariks...nak gi jengah sana jab..

Lagenda berkata...

hekhekhek..jgn jeles! Mak nak pi jemput RV ku buat kali ke 2..

Yeeeeeeeha!!

indahhouse berkata...

Salam kak catlina,
Bestnya!!
Tak pernah rasa macaron ni, tapi bila ditayang-tayang... macam nak ngendeng je sekeping. Telan air liur je ni. :))
pssst: kucing saya dah sampai. Terima banyak-banyak kak. Memang cute!

*∽ IZAN ∽* berkata...

uwaaaa.. apa ni..? tak pernah tengok apatah lagi makan... cam sedappp jekkk!!!

suffer8zine berkata...

huhu nak juga!

Terkini : Hotel Paling Pelik Di Dunia

karipapsayur berkata...

Setiap kaler perisa lain2 ke? X penah2 rasa lagi!

Mari join Giveaway mudah di sini~

CatlinaFly berkata...

cikmin: :)

CatlinaFly berkata...

ayu: sila2..tgh tsumacarons tu

CatlinaFly berkata...

mak: hehehe nak jeleskan sy yeh...ade juga ni baru wat mlm tadi..nanti sy wat report!hihi

CatlinaFly berkata...

nur: jom jom!contact ler cikmin tu ape lagi..:)

CatlinaFly berkata...

izan: sedapppp..jom torai..:)

CatlinaFly berkata...

suffer8zine: cepat calling2 cikmin!

CatlinaFly berkata...

qas: haah.yg sy ingat

hijau + filling peanut butter
oren +filling vanilla
kuning + filling chocolate
merah + filling dulce de leche
purple + filling blueberry

azura samsuddin berkata...

mcm terpesona hgga nak mencuba jerk... sdahle comel2 je bentuk je mesti rasa pun comel gak hehhee

olive berkata...

Salam huhuhu ada email cikmin tak? sbb saya da try isi n hantar borang order (berkali2) tp ini jawapannyer huhuuh :'( No account is specified and no destination email provided. http://www.response-o-matic.com/faq.html#no_account

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.