Selasa, 8 Februari 2011

Padan muka!

Bahana tak update selama beberapa hari hahaha...baru 2-3 hari tak update dah jadi gini.Kalau aku tak hupdate seminggu, maunye "0" UV tiap2 hari!Hahaahahaha(mari sama2 gelakkan aku...)..Inilah kesan bila tak update + tak blogwalk= kurang UV!




Actually busy maaa....leh tgk sini....sini...dan sini...reason kenapa aku bizi..(hahaha alasan..)..tapi tulah, bila kita ni bukan blogger femes ames, so kenalah update hari2! Kalau femes takpelah, tak hupdate pun org jeguk ribu riban lagi!Kesimpulannya...padan muka aku! keh keh...

** agaknye 4 Feb tu semua bercuti sakan, tak bukak laptop/pc! :)

6 ulasan:

mama maman berkata...

kira ok lg tau... kalu mama punya... lg sedih... jumlah terbanyak pun cecah 7-8 org je... kira byk gak tuh.. tak leh lawan la... hhheee

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

la ni kita pun jadik malas nak update..penyakit M makin menular ni
cath dah regsiter HB ke belum?

mummy_ayu berkata...

cat, memang ramai yg kena 4 feb tu memang kosong UV ..Ayu pun...

Yati Ali berkata...

samalah kita...4hb tu pun 0!hari2 biasa nak sampai 50 pun susah...sedihhh...

suffer8zine berkata...

biasa la tu adat turun naik

Terkini : Fakta Menarik Tentang Tidur

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

rasanya 4hb tu server diorang down..semua blog pun 0 lah :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.