Isnin, 21 Februari 2011

Pasrah?

Mode: kecewa

Hmm..nak pasrah ke nak fight?kalau dah tau jadi mcm mentimun dgn durian, nak fight gak ke?ke nak diam kan aje?

Pasal ape?biarlah rahsia..huhu..sorry takleh bgtau korg...

Nota:Masa ini kita tau .siapa yang menumpang di waktu senang, siapa yang lari di waktu susah...siapa yang kekal bila kita susah...wallahualam

*terus rasa tak selera nak mamam red velvet cake tadi...

6 ulasan:

mummy_ayu berkata...

nap tu? sampai ilang mood nak makan RV...sabar ek..

mariaariffbaby.com berkata...

sabar ye dear..
setiap dugaan pasti ada hikmahnya
:)

CatlinaFly berkata...

ayu: ntahlah ayu..mode kecewa gila tadi..skrg dah ok..

CatlinaFly berkata...

tq maria..mungkin bukan rezeki sy..:)

@e_da berkata...

alahai nape cat.. sabar ya

CatlinaFly berkata...

@eda: dah bersabar ni cuma terpikir..perlu ke take action?

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.