Selasa, 22 Februari 2011

Pencarian Si Cilik Bergaya @ elissmie. com


Kupertaruhkan gambar yang ini ye Eliss!......Gambar ni diambil bulan lepas..:) depan umah jek ni..

Tuliskan kategori : Kategori Perempuan
Nama anak :Nur Dayana Insyirah bt Zulkeflai
Umur anak :1 tahun 11 bulan++



Diaper Cakes by ShilaShower






* Jangan lupa tampal banner contest Pencarian Si Cilik Bergaya @Elissmie di dalam entry dan di sidebar & masukkan elissmie.com & semua penaja di blog list korang yer (kalo follow lagi bagus )

Link-link yang perlu dimasukkan di bloglist :-(dun forget!)

elissmie.com - http://elissmie.com/ (dah follow)
Diaper Cakes by ShilaShower - http://shilashower-diapercakes.blogspot.com/ (dah like kat FB)
HazmanFadzil.com - http://hazmanfadzil.com/ (errr...tak tau nak follow belah mana, tak jumpa..tapi tak wajib kan?kan eliss kan?)

2 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

follower- ok
bloglist- ok
entry - ok
email & id follower- email tak tinggalkan kat komen..update yer :)

sidebar- ok

terima kasih join :) good luck !

MamaRaisya a.k.a Lisa berkata...

ALAHAI TOMEY E-EIN...NNT RAISYA NK JOIN JUGAK KLU FREE...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.