Khamis, 17 Februari 2011

Sudah abis...

(gambar ni sah-sah bukan aku punye..cilok kat Google..)

Selagi tak habis, aku dgn Cg Fly duk ulang alik ke fridge bwk piring hahaha...(E-ein tmemang tak suke makan kek..dah bg pastu dia just cucuk2 pakai sudu garpu...kang dia ingat tanah liat lak digentel-gentel dia kang..)....dapat lah bagi jiran2 jamah sket....mcm nak buat lagi ngaaaa....tapi ingredient dia tu mahai.....takleh wat selalu melainkan tunggu Cg Fly sponsor cream cheese dgn whipping cream hehehehe....pastu berazam nak deco cantik2 atau kalau dapat buat lapis dan frosting dgn cantik pun dah cukup baik...oh red velvet..i rindu kamu! Teringat2 bila mamam dan frosting tu cair dlm mulut...dgn kek tu ada velvety taste..huhuuhu...

ehek ehek..entry mengada2 ..sebab minggu ni, minggu mcm dah jadi student sepenuh masa.(sambil wat keje2 hakiki).Tgh berkursus(dalaman)...fening2 lalat sket...dah tu,hard disk crash lak tu..mane lah tak tambah pening..huhuhu(heheh padahal baru buat sijil je..kursusu ni makan masa setahun..nak kata PJJ, tak jugak sebab lecturer dia dtg sini sebulan sekali utk bg kelas,nilai dan bg markah kat kitorg...)

Jamu mata lagik jom

8 ulasan:

mummy_ayu berkata...

tak pernah lagi rasa RV tapi tgk pun tau cedap..harus try cari gak nie..

Liza berkata...

Laponya tgk kek... Tak lunch lagi nih.. :(

KedaiGambarKami, Kluang, Johor berkata...

ayu: cepat2 try ayu..sedap..kat KL ada jual boleh beli slice or cupcake...

CatlinaFly berkata...

oppss...terlupe nak tuko profil..

liza: eh lewatnye mamam...

blackcardomompods berkata...

Alamakkkk mixer dh bungkusss sungguh menikam kalbu daaaa,nanti jun saya cuba

suffer8zine berkata...

fuhhh sedap

Terkini : 700 Ribu Kondom Hilang

CatlinaFly berkata...

kak siti:kak siti dah nok kelik sini ko? ;)

CatlinaFly berkata...

suffer8zine: :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.