Khamis, 24 Februari 2011

Tadaa....hasil DIY project...




Jawapan kepada entry ini.


More to (PIY)Pasang it yourself project sebab bende dah siap..tinggal pasang je..hihi.Cuma nye aku bukan lah penggemar pasang memasang guna skru nih..biasa aku serahkan kat Cg Fly je...

Mulanye pikir nak beli yang ada glass door kat depan tapi pikir2, sample2 photobook ni akan selalu kuar-masuk-amik-letak-bawak, jadi more practical guna yang open cam ni.....huhu.....

Dan my current project....tgh siapkan custom album(for sample utk client tgk since ada permintaan utk custom album nih!)!Dah siap nanti aku tepek kat blog KedaiGambarKami.


3 ulasan:

Liza berkata...

Senang DIY ni.. Murah pun murah kan?

h4ni3 berkata...

tu diaaaa
makin mantap hasil keje cat n cg fly
:D

CatlinaFly berkata...

liza; ha ah murah..tak sampai rm100..:)

kak hani: hihi..tq kak..baru nak try2 buat custom album ni..sebelum ni takde org tany..dah ada org tny kenelah buat sample kasi tgk..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.