Sabtu, 5 Mac 2011

E-ein at 1 year,11 months, 17 days {reaching 2 y.o!}

Sblm bc entry di bawah....Nak menang something from my to-be - trip?Klik sini okeh?


Kebelakangan ni susah betul nak amik gmbr E-ein.Sebabnye berebut kamera dgn dia hatta kamera handset pon!Nak rakam video dia main game changing bears yang beli dgn Mommy Mia pun takleh.Kalau tak Mommy Mia leh guna as testimonial educational toys dia hehehe...

Kalo sakit mata sorry tau..nilah gmbr2 terbaru E-ein...

Dan masa ni tgh main Changing Bears tulah, terlewat nak rakam,time aku rakam ni dia dah boring dan tak nak main dah ,siap gaduh2 dgn aku pastu rebut handset!adei....

video

Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.