Jumaat, 18 Mac 2011

Happy (2 years old )Birthday, E-ein....

Autopublished Entry


Oh ini musti update..my daughter is officially 2 years old today!Kat mana nak celebrate, and the party? Hmm..tak ada birthday party...ye betul tak ada.Maybe akan beli kek sebijik then potong kek dgn abah dia....sebab besday Cg Fly pada esoknya..makan2 tu ada, cuma ajak family mertua kot gi mkn2 kat luar.....hadiah utk Cg Fly?Eh ada2....tapi balik dari Bangkok tu ari dah kasi.Aku yang tak sabar nak kasi hehehe..ape dia hadiahnye..something from Bangkok..simple tapi practical...oppss.. lari topik lak...

Utk E-ein, kasut but tu ari kot hahahaha..punyelah advance kan seminggu awal..tapi rasanye nak bg hadiah kat anak, tak perlu tunggu hari jadi kot...suke betul dia kasut tu sampai tido pun dia pakai, cuma aku tak sempat ambil gmbr.Tiapkali lepas bukak kasut tu time dia dah tido, "oh alamak!!lupe nak ambil gmbr lagi!"......


HAPPY BIRTHDAY NUR DAYANA INSYIRAH


From the day you were born,
you fit perfectly in our hands

and from that day

your pitter patter of your little feet

shines the pathway of our hectic life

your contagious laughter

tickles our weary hearts

your sweet smile
cure the
for many years to come

until you reach adulthood

go to school, university and such

and meet a perfect guy
that will swept your feet away from mama and abah


just stay perfectly as you are
my little darling


PS We love you.....



17 ulasan:

Nadiah Sidek berkata...

happy birthday e-ein! :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

happy 2nd birthday sayang... :)

mummy_ayu berkata...

happy 2nd birthday dear E-ein..
semoga panjang umur, murah rezeki,sihat & ceria & comel selalu....
rasa baru je lagi baca2 pasal Cat pergnant dulu...
dah leh la nie..just nice jer untuk E-ein...minta adik..he he he

suffer8zine berkata...

wahhh dah besa die, selamat bertambah usia

Terkini : Malaysia Bebas Kesan Radiasi

syawalsimpsons berkata...

happy bufday e-ein...dgr ckp mama tau..heheh

bonda dadif aka akish berkata...

hepi 2nd besday e-ein....

muge menjadi anak yg solehah..dan bergune dunia dan akhirat...

Fara berkata...

happy birthday to the little girl! :)

h4ni3 berkata...

happy birthday e-ein!

semoga jadi anak yg berbakti yer :D

ardinihumaira berkata...

epi bday comel ^__^

~~@lyci@~~ berkata...

hepy 2 years old e-ein.. be a gud gurl okay... lupa pulak e-ein besday sebulan dr adam hehe..

Emy Omar berkata...

Happy 2nd Birthday E-ein..Semoga membesar menjadi anak yang solehah dan taat kepada kedua ibu bapa..

dZana berkata...

happy birtdy e-ein.. smga e-ein cepat besar, sihat2 selalu n mjadi ank solehah n bijak pandai.. cam mama n abah..

Ita berkata...

happy 2nd birthday e-ein.. semoga menjadi anak yg solehah..:)

nba-Nur berkata...

Selamat Hari Lahir E-ein.. semoga membesar menjadi anak yg solehah & bijak.

:cahya schatz: berkata...

alles liebe zum geburtstag, e-ein...

hana berkata...

epi besday jugak wat e-ein cayanggg... rs mcm baru aritu dier nak nenen kat akak! dah dua taun rupernyer..hihihi

aivee e~mart berkata...

happy belated 2nd birthday lil princess e-ein!!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.