Sabtu, 19 Mac 2011

Happy Birthday to My Hubby yang ke 23!(read as 32! hehehe)

Ok2..ini pun kena update jugak walaupun internet sgtlah hazab slow nye...

HAPPY BIRTHDAY TO MY OTHER HALF aka ABAH E-EIN.....

Love ahaks from ur wife.......
(actually mlm tadi kul 12tghmalam dah wish dah..)..adei tak biasa ungkapkan shayang2 kat public tau...

Tak jumpe lak gmbr masa bercintan cintun..maleh nak belek CD lama2...

Ni masa kawen...(kenduri belah aku)
Ni masa pregnant 2 bulan kot(perut tak berapa nampak lagi)... Ni masa E-ein umur 10 hari... Dan yang ni gmbr awal tahun nih....

eh mcm recap anniversary pulak...hehehe...anyway, dah byk dilalui bersama sepanjang perkenalan kami selama 11 tahun: 6 tahun zmn cintan cintun (2000-2006)& plus 5 tahun perkahwinan kami(2006 - 2011).....Semoga murah rezeki dan panjang umur sokmo my darling..amin...(psstt..nanti kalau aku jumpe gmbr masa bercintan cintun aku hupdate masa our wedding annoversary yeah -kalau rajin laa.. muahahahha)

11 ulasan:

nba-Nur berkata...

Wah.. cantiknya gambar ni... Gembira satu family.. Catlina makin kurus dan cantik la.. Apa rahsianya tu??

suffer8zine berkata...

wahhh nice pix

Terkini : Keputusan SPM Keluar Rabu Ini

hana berkata...

epi besday wat cikgu aka abah e-ein.. mudah2an sentiasa di rahmati hendaknyer..... kurus ms mmula kawen..skrg senang ati dpt bini cantik dan pandai masak... hihihihi..

akak br nak khatam cter ko tailen aritu.. heeee

Mama Zharfan berkata...

epi besday to ur hubby :)
cat maintain slim

semua pics sgt cun!!

Intan berkata...

Happe besday to abah e-ein dan happy belated besday to darling e-ein :)

CatlinaFly berkata...

nur: ada2 je nur ni..hehehe kurus tu ye betul, sebab memang dah makan mcm2 tapi duk tang tu jugak..wallahualam lah kalau lagi 5 tahun leh cam ni lagi..

bab cantik tu, cantik di pandangan cik abe cukuplah hehehe

CatlinaFly berkata...

suffer8zine: tq dik

CatlinaFly berkata...

kak hana: tu lah cite tailen asyik terganggu jek..pastu campur takde mood nak mengedit gmbo..huhu

CatlinaFly berkata...

suzei: :)..tq...my hubby says thanks too!

CatlinaFly berkata...

intan: macihh

mummy_ayu berkata...

happy belated b'day to ur hubby!!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.