Ahad, 6 Mac 2011

Ini E-ein punya....

Aha..tuannya tak ada di rumah ni.Kami dah hantar ke rumah tok mak..sebab ari ni ade job photoshoot so hantar E-ein sekali harung ke sana..nanti dua hari sekali abah E-ein jenguklah E-ein...sampai aku balik.

Masa jalan2 kat Kluang mall tadi(survey2 luggage, sebab luggage sedia ada trolinye dah rosak - alasan beli baru wakakakakaka)...ter masuklah dlm satu kedai kasut nih.Ade gak belek2 sandal, tapi rasa mcm tak perlu sebab semalam baru je beli kasut wakakakaka(shopping jek 2-3 hari ni adoi..)..

Actually dah lama berkenan dgn but merah utk E-ein tapi tak jumpa yang sesuai.Alih2 jumpa lak tadi.Tinggal sepasang jek.Dan aku memang niat nak beli kasut/selipar utk E-ein, siap bwk sandal dia utk ukur tapak kaki.

Dan tadaaa....ni hadiah utk harijadi E-ein in advance.Basikal dah beli, skrg kasut but lak!


Ade bear kecik lak tu kat but nih!(jgn E-ein cabut sudah..hehe)

Oh ye...nampaknye balik dari Bangkok nantilah baru dapat tgk E-ein melaram dgn kasut but nih..Aku suke sgt tgk E-ein dapat mende baru sebab dia akan excited giler...rindu dah nak tgk dia senyum and sengih..aiyoh camne nih????

Dan juga ada something from Auntie Qas,matching sgt2 dgn but nih!..sorry Qas, baru nak update, tapi byk2 terima kasih and big hugs for u & Qaiser Zahrin!*harga but di atas ialah RM35.90 sahaja.....

**dan tahukah korg, kasut2/selipar2 E-ein sebelum ni harga dia RM15 ke bawah?Tak pernah sekali pun belikan Hush Puppies ke, Osh Kosh ke...paling mahal pun walking shoes for toddler cap Pureen RM15.90 masa mula2 nak pandai jalan dulu!Pastu selalu beli selipar/sandal cap Fiffy yang rege RM9.90!Dan juga croscs pasar malam rege RM10(tapi dah ban beli selipar getah ni sebab buat kaki dia melecet).Semuanye ada lah 4-5 pasang,beli ikut saiz kaki dia juge.Agak2 dah tak muat je, beli baru yang besar sikit.Ingat nanti nak beli juga kasut/sandal Bubble Gum keluaran Bata nanti....dah survey , saiz sekecik saiz E-ein takde....tunggu naik lagi satu saiz baru mama beli ye sayang...

6 ulasan:

kak ina kl (1) berkata...

memang cantik but merah ni ..baju pun cantik..rupernya gi ke bangkok..bestlah camtu..barang kat sana murah tau ..selamat bekerja sambil bershopping

Ely Hasrul berkata...

beshnye kaler merah!!! kasut sami kan croc kaler merah dpt pakai berapa kali aje patu kitorg xtau letak kat mana hahahhaa.. and sami punye kasut kalau papi dia beli mmg takde la yg murah tp kalau i beli cat, ben10 pasar mlm tu la yg dia suka sgt pakai hahaha.. now beli kt tesco, sami suka!!

karipapsayur berkata...

Ini nanti bijik2 batu permata pada bear ni mesti dia kutih-kutih sampaai cabut nih!

p/s: sama-sama!

=)

Ria berkata...

mak ai..cntik ny..apesal la tnggl 1 jek..kalu de lg mmg ria suruh akak blikan..samela kite..amani pn xpenah lg dpt kasut mahal2..huhu

suffer8zine berkata...

wahhh smart la kasut tu

Terkini : Kedai Menjual Aiskrim Susu Badan Disaman

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

woweeeee bergaya sakan noooo ehhee

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.