Ahad, 6 Mac 2011

Ke mana saya part 2

Setakat ni, nilah jawapan kawan2...nak announce pemenang, kene tunggu after 12 noon yea..;)

Singapore - hehehe sebelah Johor je tapi haram tak pernah pegi-kesiannye aku-kalau nak gi naik bas je senang, parking kete kat Larkin hehehe
Australia - salah satu tempat idaman nak pegi
London - tempat idaman gak ni
Vietnam - best gak kalo dpt gi sini
New Zealand - wah ni lagi best!
Batam - takpernah pegi tapi dulu bibik kat tmpt keje, asal dari sini
Thailand/Bangkok - sebelah kampungku di Kelate , i'm a part Siamese(belah ibu-dah cair dah 10% je tinggal kot hahahaha)
Indonesia- org kata kalau shopping best sini,tapi tgk tempat
Beijing- best nih, kalo leh nak ke tembok besar Negeri China
UK - of course lah teringin nak gi
Bandung - memang ada plan dgn kawan2 nak gi sini tapi ms belum mengizinkan..teringin gi Tangkuban parahu gak
Jakarta-sama seperti di atas..hehe
Jepun- nak gi jumpe kak Hana jepun owait gak eh,tapi kene gi Kanazawa lah hihihi

So....ke mana aku nih?tungguuuuuu lagi satu jam yeah!Duit pun dah tukar semalam...:)

Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.