Ahad, 6 Mac 2011

Ke mana saya....part 3:jawapannya...


Jeng jeng jeng...

aku
"
"
"
"
"
"
akan
"
"
"
"
"
"
ke
"
"
"
"
"
"
Bangkok, Thailand!

Jadi pemenang jawapan paling tepat ialah.....

Puan Gee

dan aku rasa nak bagi lagi satu hadiah kepada

Nadiah

sebab meneka dgn cepat dan hampir tepat!

Tq for guessing & kedua2 pemenang di atas sila hubungi saya di catlina7@yahoo.com!(berikan alamat lengkap dan no phone yea!)..segera dlm masa 7 hari kalau tak hadiah akan berpindha milik kpd next person yang hampir tepat!

Hadiahnye tak tau lagi...maybe FM atau keychain atau ape2 souvenir yang aku jumpe kat sana.....

TQ and daa...nak gi bandar ni..lunch kat luar sebab ari ni tak masak..pagi tadi ada photoshoot..penat hehehe alasannnn....

6 ulasan:

nba-Nur berkata...

Salam.. Wah seronoknya dapat ke Bangkok.. Lama ke bertugas di sana? Jaga diri ye..
Tahniah buat pembaca yg berjaya teka dengan tepat..

p/s: Nur pun baru sekali je jejakkan kaki ke Singapura.

transformed housewife berkata...

nak gi Bangkok rupanya. Smlm nak teka tapi mcm tak confident. hehee.

SyUhAdA berkata...

ooh..
slh teka..~

Puan Gee berkata...

wah wah... tak sangka plak skali tembak terus kene... bangga kejap. hihi....

SueRosly berkata...

Seronoknye nak pegi Bangkok... Su pun teringin lah pegi sana... Takpe, skrg Su nak simpan dut dulu.. Dah cukup, boleh pegi... :D

nadiah berkata...

salam,alhamdulillah saya menang..

dah email details..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.