Sabtu, 5 Mac 2011

Ke mana?(cubalah teka, ada hadiah menanti anda!)


Bakal berpergian next week.From 8th - 11th March.......Berat nye hati nak tinggalkan E_ein..E-ein duk umah tok mak k...ada tok mak, tok bah, Aunty Aza & Uncle Ijad lak akan balik cuti dari UiTM this week.

Kepada kawan2, aku nak buat a small giveaway ni.Seorang(1) yang berjaya meneka dgn tepat/hampir tepat & cepat ke mana destinasi aku next week,akan menerima souvenir dari sana, maybe Fridge Magnet atau Key Chain atau ape2 souvenir yang aku jumpa kat sana.....kalau ramai yang teka, who knows, I might choose two persons!

Klu?Tak leh bg klu...cuba teka!Tadaaa.....dateline pada 7 Mac 2011, jam 10 malam!Update pada 1.28pm:simple GA ni akan ditutup awal, iaitu pada 6 Mac 2011, jam 12 tghari, sebab aku takut aku takde masa nak update 7hb tu....insya allah akan di-announce segera sebelum bertolak!

(kawan2 rapat/sanak saudara tak leh join ye especially jiran2 tetangga dekat2 rumah nih!hahaha...)

*nak cari money changer esok..huhuhu..adui sakit tul lah kalau jenjalan time tgh bulan ni hua hua hua....kerja nye pasal..

26 ulasan:

NurSolehah berkata...

singapore :)

nba-Nur berkata...

Nur nak cuba jawab.. macam ke Singapura je..

karipapsayur berkata...

Australia?

:cahya schatz: berkata...

london...lalallaa....

hana berkata...

new zealand! sbb new zealand byk kamben! hihihihi

Nad @ MamaZakwan berkata...

vietnam?

CikLilyPutih berkata...

singapore lah tak pun batam sebab 3 hari je tu kan..

SyUhAdA berkata...

singapore..

SyUhAdA berkata...

nak jwab lg leh??

australia..~

cikanna berkata...

ke singapore

nadiah berkata...

keThailand

imanmom berkata...

ke Indonesia

mama tisya berkata...

singapore

mama tisya berkata...

beijing

mama tisya berkata...

UK

mama tisya berkata...

australia

mama tisya berkata...

indonesia

Elly & Emmy berkata...

wahh.. bes tu.. sambil kerja.. dpt tgk negara org.. tapi tu laa.. sedihkann.. coz buah hatinya tertinggal disini..

kak ina kl (1) berkata...

akak teka ek..ke bandung dan jakarta..selamat gi jejalan..
kecian e ein kena tinggal

CatlinaFly berkata...

semua: cuba lagi..dan lagi wakakakaka...tunggu jwpnnye pada hari isnin..

sol,nur,qas: hehehehe..tungguuuu

cahya: london?:) ngeee

kak hana: iye ade new zealand alpine goats kat saneee...tapi tunggu jawpannye luse yek..

elly: cintaku tertinggal di malaysia..huhuhu

kak inakl: tq..

CatlinaFly berkata...

nad, lily, syuhada: tq sebab meneka..tungguuuuu!

cikanna,iman mom, nadiah: tq2 singgah sini..tunggu jugeee...

Tukang cerita berkata...

spore kot

Puan Gee berkata...

hi cat, nak teka jugaklah...
bangkok

Zana_MamaBatrice berkata...

mau kerja sambil cuti2 yerk
hurmm....pergi mana ler tu agaknyer yerkkk

australia kot

MamaRaisya a.k.a Lisa berkata...

hemm...teka gak la..tp kemana yekk..huhuhu...jepun kot..hahaha

eT berkata...

nk p korea kot...hehe

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.