Khamis, 17 Mac 2011

Lembab!(Siapa?)

Huhu..serius takde mood nak update..mcm tsunami Jepun turut bw efek kat aku.Termasuklah dgn line internet yang lembab giler skrg ni.Efek dari tsunami ke ye?mana tahu kabel internet bawah laut tu putus ke pecah ke ye..wallahualam...memang mcm lama giler nak upload gmbr2 pon.Kadang2 siap aku leh gi mkn nasik, basuh pinggan, basuh kain baju siap jemur baju lagi, barulah semua gmbr2 siap diupload...

Nantilah aku sambung cerita kat Bangkok tu..sgt2 excited nak kongsi tapi apakan daya internet lembab sgt buat aku jadi malassssss.............tungguuuuuu yea?(heh...harap ada yang sudi tunggu lah..silap2 sok2 dah update hehehehe..kita tunggu...)sekian...

2 ulasan:

h4ni3 berkata...

upload kat blog ok lagi.. kalau kat fb.. ya ampunnnnn!

mummy_ayu berkata...

memang la..kat opis Ayu pun kadang slow seangat sampai tak leh nak bukak pun ada..
tu yg kalu ok tu..siap2 buat entry autopublish...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.