Ahad, 20 Mac 2011

Thailand Day 3 Part 1: Staying at First Hotel, Bangkok

Hua hua..penatnye edit gmbr....actually job photobook agak byk dlm minggu ni...maklumlah baru announce dateline, so bertimbun2 terima CD dari client...tapi tu pun kbynkn aku tak edit sgt pun..just tmbh water mark...anyway, sambungan cerita sebelum ni:

Semalamnya arrived ke First Hotel ni.Nampak best juga hotel ni.Mkn malam kat sini.Boleh tahan..(restoran HaLong-halal restaurant)..yang wajib ada, ialah tomyam, tapi sebab lapar sgt, aku tak sempat ambil gmbr..lagi pulak pas mkn, kami semua ke Night Market berdekatan dgn hotel(sesi perabih duit)...jom layan view dlm hotel ni yeah...

Lobi hotel Dlm bilik Heh apa ni?
samsu kot...tak sure nama betul dia tapi ade tulih Sem Seng kat botolnye..

Ni apa pulak? Kondom!(aku dgn roomate aku aka timbalan pengarah pejabat aku da terkekeh2 ketawa tgk bendalah ni...siap aku offer suruh timbalan tu bwk balik hahahaha, perisa stobewi lagik!)

Dlm fridge....ada air berkarbonat, air mineral, singha beer(beer popular kat Thailand) dan juga Heineken beer)

Good nite Bangkok!

5 ulasan:

Mama Zharfan berkata...

bilik hotel ni nampak spacious ;) beshh

nba-Nur berkata...

Cantik hotel ni..

bonda dadif aka akish berkata...

whoaaa...siap provide kondom lagiii....ahahahahha....

chare sgh....menjage keselamatan betol ;;;=)

mariaariffbaby.com berkata...

wah..beshnya!!!
ada kondom tuh..
complete tul
:)

mummy_ayu berkata...

wah..semua ada..beer + kondom..
ha ha ha..kalu ayu pun harus snap nie....lawak jer..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.