Jumaat, 1 April 2011

Thailand Day 4: Going home



Akhirnya abis jugek cite ke Bangkok ni yeh..sorry for keeping u guys waiting!

Hari keempat, 11th March 2011.Bangun kul 4 pagi.Sebab flight kul 8 pagi and have to be at the airport by 6.30 am.Bgn, mandi, bersiap, pastu kul 5.30 sarapan di hotel.Kul 6 pagi bas dah tunggu di parking.Terus bertolak ke Suvarnabhumi airport....

Muke ngantuk nih...sempat posing2 hehehehe

Dalam airport penuh dgn patung besar ni..guardian diorg kot...masa aku kira sambil jalan ke imigresen, dlm 12 ekoq bendalah nih!

Luggage...

Gembira nak balik ke tanahair terchinta...

Pose pose pose!Menunggu gate ke departure hall dibuka...

Teringat E-ein...hukhuk rinduuu...

Anak mat salleh ni sgt2 berdikari..bertemankan bibik, siap dia pegang passport dia sendiri dan dia bg passport tu kat kaunter imigresen pun sendiri...susah nak snap gmbr dia..asyik nak lari jekk...

Teringat Awan Dania lagik hehehehe

Mkn tghari ...Nasi Lemak Pak Nasser 100baht@ RM10, Minute Maid Pulpy 60 baht@ RM6.Giler kentang mahei!Nak abiskan duit baht nye pasal & lapar nye pasal, belasah je lah....gara2 sarapan awl, mkn tghari pun awal...


Dan ini antara souvenir dari sana...Tshirt utk E-ein, anak pengasuh,my BIL, nephews and some close friends, FM for myself & friends, keychain for my staff & keychains for my colleague....Oh ya..FM utk pemenang berdua yang meneka dgn tepat ke mana aku nak pegi, dah selamat dipos sebelum aku balik Kelantan lagik...

Alhamdulillah..kiranye ni first time gi oversea ..ooppss..over the river sebab Thailand kan dekat je...semoga ada peluang nak ke luar negara jalan2 tgk negara org lagik..actually ada tawaran gi seminar patologi kat Surabaya bulan 6 ni..cuma kalau clash dgn pembedahan abah aku, tak pegi lah kot..lagi pula tak sure sama ada kene byr sendiri atau ditaja..kalau ditaja, dan takdek apa2 aral melintang, nak gak pegi hik hik hik....

2 ulasan:

suffer8zine berkata...

heheh banyaknya teringat

Terkini : Apa Itu April Fool?

@e_da berkata...

bila pegi jaug tanpa anak.. tengok anak orang mesti teringat anak kita sendiri kan cat.. mmg camtu la naluri ibu...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.