Khamis, 24 Mac 2011

VANGUARD DSLR Sling Bag for Sale




Aku nak let go beg kamera ni....interested?
CONDITION: 9/10 ( good)
not for fussy buyers
Original price bought is RM260.00 on December 2010.
I'm letting go for RM150.00(not inclusive postage)
Reason for sale: I wanna buy bigger bag!hahaha..:)-maklumlah dah byk anak2 & accessories Cik Nikon ni
Pls email me at catlina7@yahoo.com for more details.

Contoh cara pemakaian:

Gambar Hiasan:err....membeli beg ini tidak menjamin anda akan melompat lebih tinggi...cuma boleh jamin u will get more organized,yet cool & funky look with this simple sling bag!

5 ulasan:

Mama Zharfan berkata...

wohooo cat sgt tinggi lompatan tu :)

suffer8zine berkata...

wahhh smart beg tu

Terkini : Belasah Ibu Sebab Kahwin Lain

yatie chomeyl berkata...

macam berkenan la bag tu, nak bg hadiah kat incik hubby. agak2 muat tak kalau D90 + lens 50mm + lens18-200mm + speedlight nak berkampung kat dalam tu?

kak ina kl (2) berkata...

amboi lompat cam anak dara...
tak dak kamera mahallah..pakai kamera murah ajer


selamat ulangtahun ke 2..cutenya baju merah dan boot merah. tak nak tambah lagi ker?

selamat ulangtahun juga buat hb kamu.

semuga e-ein cepat sembuh..dah lupa nama sebenar dia

CatlinaFly berkata...

this bag is SOLD..TQ :)

kak ina: hehehehe memang nak tmbh..kalo ade rezeki kami terima je..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.