Isnin, 25 April 2011

Fun in rabbit mini petting corner!



Aduss..lama tak update...penat + malas + memang mlm2 selalu tido awl dah ler nih...dua minggu before konvo aku sibuk wat design 30 helai bunting utk konvo, alih2 aku yang bunting hahahaha...skrg ni ada bazaar Konvokesyen kat my opis...jemput datang yeh..esok last day...

E-ein dgn abah dia datang time aku bertugas hari Ahad..tup2 je muncul,Cg Fly tak bgtahu pon nak dtg, hehehe..dgn E-ein korengnye(koreng=comot), dgn seluar pendeknye..hihi abah dia dah tau nak bwk jalan, tak tuko baju laks hahaha....mentang2 sekangkang semut je dari umah....jom tgk apa aktiviti E-ein kat sana..first time jumpa rabbit ni, siap dia ingat rabbit = cats!

Mode: blur..terpinga2 dia tgk kiri dan kanan!
Mode: separa blur, rabbit duk tunggu dah kat kaki tu..
Dapat kawan baru..bekerjasama menangkap rabbit!
Ops kejar!
Ops main sembunyik2

Apa yang penting!KERJASAMA!
Diciumnya rabbit tu..alahai...
Last sebelum mama ajak balik..err...adegan pas tu, tak sanggup dilihat!

5 ulasan:

transformed housewife berkata...

E-ein wat gapo lps tu? Adegan tak sanggup dilihat? hehe

mila.ibunajihah berkata...

berani e-ein pegang rabbit..kalu najihah mau berlari mcarik perlindungan..ehehe..tegur berani..pegang namo

mummy_ayu berkata...

memang berani la e-ein nie....
kalu ian & iris dah lari dah nie..kalu kucing, ian suka kejar tapi kalu kucing tu dekat....dia dulu lari...iris awal2 dah takut..

mummy_ayu berkata...

wah..tgk ada new ticker kat atas...adik e-ein..comel jer..
blog ayu tempah je la, tak pandai nak buat sendiri la..

eB ezrin berkata...

ticker comel dh muncul la :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.