Sabtu, 2 April 2011

Layan flash mob

Best giler!;)...kalau tetiba aku kat area yang org buat flash mob sure terpinga2 hehehehe....(entry lagha sket eh...nak naikkan mode sebelum ke dapo...tihihihihi)Flash mob merupakan di mana dlm keadaan di tgh2 public/org ramai, tetiba akan ada sekumpulan orang yang membuat satu aktiviti bersama/synchronised tanpa disangka-sangka.Aktiviti ini dibuat secara suka2 dan biasanya disebarkan melalui sms/email/surat dll.Tapi sebelum diorg buat flash mob ni, diorg akan berlatih dulu espesically yang melibatkan tarian/nyanyian...yang surprise nya, org2 sekeliling yang tak tahu apa2 lah!



A flash mob (or flashmob)[1] is a term coined in 2003 to denote a group of people who assemble suddenly in a public place, perform an unusual and sometimes seemingly pointless act for a brief time, then disperse, often for the purposes of entertainment and/or satire.[2][3] Flash mobs are organized via telecommunications, social media, or viral emails.[4][5][6][7][8][9] The term is generally not applied to events and performances organized for the purposes of politics (such as protests), commercial advertisement, publicity stunts, that involve public relation firms, or paid professionals.

Yang ni lak versi Lady Gaga "Bad Romance"


Yang ni lak versi main pirate-pirate..ish kalo org tak tahu, sure ingat rusuhan nih!

Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.