Jumaat, 1 April 2011

My fridge magnet collection Part 1

Jadi suri rumah dua tiga hari ni..menghabiskan baki cuti..mesti next week rasa malas nak gi keje ekekekeke...jom skodeng my FM collection!Dekat 3-4 tahun gak kumpulkan ni....taklah byk sgt..baru penuh bhgn atas fridge tu je.(takleh letak kat bawah nanti e-ein amik wat main hehehe..sebenarnye dah ada 3-4 bijik dah jadi mangsa pon)...Dari yang dapat free/hadiah atau semurah rm1 hinggalah ke harga paling mahal RM25 each...(biasanye yang kirim di luar negara tu yang mahal..

Layan versi oversea dulu eh..biarlah ada tempat yang tak pernah pegi pon, ada juga kenangan yang mana kawan2 tolong belikan..so kalau ada sape2 nak gi tempat2 menarik atau ke oversea, bgtahu eh..aku nak kirim!

Yang ni yang terkini, dikirim pada Yana @BabyIbu
Student Cg Fly yang kasi...
Beli kat ladang Chok Chai, Thailand
Hadiah dari kawan sekerja yang berkursus di Guangzhou
Beli kat night market di Bangkok.


Kirim pada Little Mama, yang menang hadiah contest:trip to Hong Kong Disneyland!Best kan??
Kirim pada Cahya Schatz yang skrg di Jerman

Next entry: FM collection versi dalam negara pulak yeh...

17 ulasan:

Syigim berkata...

magnet dubai nak tak? *wink wink*

Liza berkata...

Wah, byk gak koleksi obersi....

@e_da berkata...

paling suka yg disneyland tu...

Miza Yusof berkata...

banyaknya :)

CatlinaFly berkata...

syigim; of course lah nak hehehehehe...buleh ke nak kirim?

CatlinaFly berkata...

liza: hehehe wat kenangan walaupun tak berpeluang nak pergi..huhu sambil pasang angan2

CatlinaFly berkata...

@eda: samalah!suke sgt2..terima kasih byk2 kat kak ros aka little mama tu..

CatlinaFly berkata...

miza: hehehe byk ke...sikit je tu..ada org lagi tegar mengumpul dari sy...

mummy_ayu berkata...

wah..banyak gak tu..best....

h4ni3 berkata...

kitorg punye fridge pun dah penuh bhgn atas tu dgn fm
haruskah kita tukar kepada fridge yg lebih besooor???

heheh

CikLilyPutih berkata...

cat,

kite punya dah penuh dah tingkat atas dan bawah, skrg nie sambung sebelah tepi plak. yg jatuh2 pun banyak gak

transformed housewife berkata...

banyaknya koleksi FM.

nba-Nur berkata...

Hobi kita sama la.. Suka juga mengumpul FM ni..

CatlinaFly berkata...

kak hanie: hehehehe alasan nak beli fridge baru yang besorrr ye?

CatlinaFly berkata...

ciklily: hehe kena beli fridge baru kot hik hik

CatlinaFly berkata...

kak nur: :) adalah sikit...tak sebyn ciklilyyang dah siap jatuh2 tu hehehe..ciklily nak kasi sy tak, dari jatuh2 tu baik bg saya pon takpe hehehe

CatlinaFly berkata...

nur: high 5!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.