Jumaat, 15 April 2011

Oh my...

Semalam kami pegi makan kat SDS Kluang...wah E-ein so behave mlm tadi...so upah dia kami belikan milk shake(tapi share lah kan..mane abih tu dia minum sorg).Memula dia minum milkshake coklat...minum pakai sudu sebab E-ein ingatkan milkshake tu air yim(aiskrim).Pastu aku order lagi satu strawberry milkshake.sampai2 je kat meja..tetiba E-ein ckp..

"eh?Air lagi?"

hehehe..adeh..tergelak2 aku dgn Cg Fly...dah la kuat dia ckp tu.time tu org belum ramai kat kedai tu..dlm kul 8 mlm..)

Oh ye..E-ein dah paham konsep mati walaupun bukan lah 100%

Contoh: tgk cite perang2 kat TV(Cg Fly yang suke, aku tak berapa gemar)

Bila askar tu kene tembak, E-ein akan ckp:

"syiannnn dia...akit...mati...."

(kesian dia,sakit..mati)..hehehe..salah ibu mengandung ke tak eh opsss...

Itu je nak update hari ni kuheh2....

Jangan lupe vote E-ein yeh...klik kat gmbr di bawah!

5 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

eheheh so clever..:-)

e.l.i.z.@ berkata...

hihih mati
brapa umo e-ein?comel la dia

eB ezrin berkata...

comel... nak vote fb eh?... alahai.... x leh bkk la

karipapsayur berkata...

"Eh? Air lagi?"

Hape ke beso benor selera mak-pak haku nih...? Tak cukup2 dgn milkshake cokelat!

Muahahahhahahaha

Liza berkata...

Hehe... E-ein ni dah bijak bercakap ek? Adam ni baru nak petah bercakap...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.