Isnin, 11 April 2011

Pemenang Thailand Souvenir Giveaway

Jawapan

Bangkok & Korat ( yang jawab Menam Chao Phraya, tu nama sungai,bukan daerah, terletak di Bangkok..)

RM1 = 10 baht

Doktor Veterinar(UPM)- tmbhn part time photographer juga terima...

dan pemenangnya....

Drumroll pleaseee....

Dua terpantas & tepat!

1.Cute Mum
2.Syuhada

Dan oleh kerana ramai yang menjawab dgn tepat/hampir tepat....ku nak tmbh satu hadiah lagi...guna random.org.Hadiah dia, keychain Thailand gak..;)

No.8
"
"
"
"
"
"
Eb!

Tahniah!Semua pemenang jangan lupe emailkan alamat dan no telefon ke
catlina7@yahoo.com!
Terima kasih kepada semua yang menyertai!Huhu kalo ikutkan nak kasi kat semua, ape daya, keychain /souvenir dah abish...

6 ulasan:

Cute MuM berkata...

alahmdulillah rezeki..
dah email..

SyUhAdA berkata...

Alhamdulillah,dh lama x mng nie..
tQ ye~

jap nk emel..

kak ina kl berkata...

tahniah kepada pemenang..

Mama Zharfan berkata...

congrats!! me tak join sbb masa me tau psl GA ni, memang cute mum+syu dh join kan, so konpem me kalah sbb tak pantas hehe

result kgk lom kuar kan..curious ajer ;)

fa10 berkata...

kempunan nak dp keychain gajah comel ni...
kena gi thailand la jawabnya ni.. hehehe.
tahniah kpd yg menang..

eB ezrin berkata...

alhamdulillah rezki... tahniah semuer...
eB emelkan skarang... tq yer cat ;p

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.