Isnin, 4 April 2011

Rezeki Bulan April:Macarons Free..wow...



Yeay!Menang CM Macarons free dari CikMin!Thanks to CikMin yang telah menambah jumlah pemenang sebanyak 10 org, walaupun asalnye plan nak bg kat 5 org jek....

Memula tak caya gak memang..lepas email kat CikMin, dan CikMin dah reply barulah kompom then leh announce kat blog....

Result penuh kat sini...giveaway ni CikMin buat buat pelanggan yang pernah beli CM Macarons beliau yang yummeh dan sweetttt...tu.Kalo korg tak suke manis, tak yah makan kot..kalo nak mencuba je silakan....Mcm Cg Fly, dia tak berapa gemar manis, tapi macarons, dia leh makan lak tau, tapi cuma a few flavours lah yang Cg Fly suke cam Peanut, mocca & blueberry...

Apa yang aku menang?Ha.. contoh dia cam kat bawah ni...15pcs macarons with 3 flavours limited edition!Dan buat CikMin, sy doakan akak sukses sokmo!!Muuaaahhhh!

8 ulasan:

suffer8zine berkata...

tahniah! huhu sedap tu!

Terkini : Senarai Keputusan Dan Calon ABPBH 2010-2011 | Penyelesaian Masalah Error Button Older Post

Mama Zharfan berkata...

congrats cat!! beshhnya..nak cikit hehhe

Liza berkata...

Sedapnya..... Tapi mahal. huhu.. dpt free best la

eB ezrin berkata...

tahniah... cedap eh?... leh la kami try laks ;p

CatlinaFly berkata...

suffer: betul..sedap giler..bg yg suke manis lah

CatlinaFly berkata...

suzei: heheehe kite yang baru nak kirim london nye macarons kat dia ekeekekke

CatlinaFly berkata...

liza: :)leh share beli dgn kengkawan ke..:) mula2 sy pon kata mahal...tapi sebab ingredient dia tu telur putih & almond, tu yang sedap n marbeles tu

CatlinaFly berkata...

eb: macih..sila2 try..cikmin tu no problem nak pos ke mana je janji dlm mesia lagi lah

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.