Sabtu, 2 April 2011

Tote Boutique, I love you!hehehehe

Ingat tak, me won RM50 voucher dari Tote Boutique, sponsor BabyIbu Birthday Giveaway??Owner dia Cik As dah email aku hari ni..so aku tgh pilih2 nak redeem apa kat Tote Boutique nih....so far, aku berkenan Long Wallet, lagipun wallet aku pun dah usang jugak lah..hehehehe..sekali byk cantik2 da....jom join aku pening kepala nak pilih jom!

*Antara product-product yang di tawarkan oleh Tote Boutique adalah

- Long wallet RM40

- Card wallet RM20

- Passport sleeve RM25-30

- Small wallet RM35

- Coin Purse RM10



Alamak!gmbr kuceng!I loikkeeee!Adakah aku akan pilih yang ni?tungguuuu!

2 ulasan:

Jamal berkata...

mak aii.. semua cantik2..
rambang mate!

Jamal berkata...

eh.. alamak, lupa lak nak change user.. huhu~ h4ni3 ni ;p

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.