Isnin, 4 April 2011

Usop Wilcha terbaik!

Termiss lak ABPBH..sebab aku bukan minat sgt anugerah2 ni, kecuali kalau AF atau Muzik2 tu ikutlah jugak sket2...Petang tadi dekat2 kul 2 petang elok2 aku baru masuk opis, Cg Fly tepon.Katanya..."cuba cari Usop Wilcha ABPBH kat Youtube...sure guling2 gelak!"

terus aku bukak....sekali..heehehehehe adeh2 Usop Wilcha memang the best lah!!!(kantoi tgk Youtube kat opis yeh..heheh kejap je...masa tu belum kul 2 petang pon laie...)

*aku suke statement "kita datang nak bako, bukan nak poco - poco !"

Syabas Usop Wilcha..memang kelako!


6 ulasan:

Ely Hasrul berkata...

tu la Cat, mmg terbaek haha

Cendana Kasih berkata...

tak sempat nk tengok sampai abis, dh ngantuk sangat dah... Raja Azura tu nampak kurus dah lepas bercerai yer..

Ita berkata...

usop wilcha the best.. suke sgt2..:)

CatlinaFly berkata...

ely: sape tak sukeee, kite bako aje hahahaha kite bako!kite bako!

CatlinaFly berkata...

cendana kasih: hehehe sy lagilah tak tgk terus pon..tgk kat youtube ngeh ngeh..soley soley..

CatlinaFly berkata...

ita: hehehehe....betul2

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.