Rabu, 11 Mei 2011

Contest si Kecil Bersama Payung

"Contest Sikecik Bersama Payung"

Tq to Mummy Ayu yang jemput aku join contest nih..mcm tau2 je E-ein ada baaaaanyaaakk gmbr dgn payung hehehehe....

Gambar yang aku pilih...gmbr ni...Muke posing dlm terpaksa sebab baru pas nangis lepas aku larang dia lari2 tepi tasik tuh..takut jatuh kang calar lutut tuh!

IKLAN JAP!Ada sapa2 berkenan payung cam ni tak?hehehehe....aku ada 3 batang payung camni..sape nak leh email katcatlina7@yahoo.com.Sebenarnye ada org order tapi aku dgn baik hati tulus suci murninya tak mintak deposit sebab tak janji stok ada, then bila stok dah ada,she backs out pulak...ada kaler putih, pink dan purple.Aku tak leh simpan lagi dah sebab dah ada 5 btg payung tecit2 ni kat rumah....

Amin, fuh kiri fuh kanan...semoga menang sebab jarang betui memang contest huhuhu....

6 ulasan:

Miracles Of Life berkata...

nak yg pink.. kih3

MamaRaisya a.k.a Lisa berkata...

brp hinggit kak...

CatlinaFly berkata...

sol: kalau betul2 nak, emel akak k..

lisa: got ur email oledi..tq..

eB ezrin berkata...

lor, g2 pulak... hmmmmm
tapi gambior terbaek :)

Diamilikku berkata...

mak photographer..sahih menang...phuhhhh...(tumpang jampi jugak)

mummy_ayu berkata...

tomeinya dia..ok dear.tq coz join & good luck!!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.