Selasa, 3 Mei 2011

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself

A recent picture of me? err..yang betul2 terkini, takdok..memang tak amik gmbr lagi sejak peknen nih...

Gambar ni boleh?
gmbr bulan 3 yang lepas....dgn amoi Thailand kat Chok Chai

15 interesting facts about myself...

1.kalau baca novel, kalau dah fokus ya amat, satu hari novel 500-600 pages pun boleh abis...
2.payah nak tgk movies nowadays...semua ibu2 cam ni kot...tapi kalo sekali dah tertengok, mesti tgk sampai abis(DVD je..dah la tak tengok wayang)
3.pernah belajar sila cekak hanafi, selama 2 tahun tapi tak habis..menyesal juga tak habis tuntut ilmu huhuhuhu..ingat2 lupe dah..
4.tak suka makan asam
5.suka ambil gambar( duh!)
6.tak pandai mekap(kesian kan)
7.suka minum milo ais walaupun pagi2 buta,,makcik kantin pejabat dan kawan2 tak larat nak bebel dah..mind u, my body is hypermetabolism that's why la..panas dalam hahaha
8.menghidap hyperthyroidism-sebab tu mudah panas dlm hihi(sila search sendirik hahaha)
9.tak boleh kuku panjang, mesti nak gigit kuku sebab tu kena selalu pendek
10.suka basuh kain baju, tapi tak suka lipat hikhikhik
11.kalau tgh fokus buat sesuatu kerja, sanggup tak makan.sape kacau, memang nak kena marah ler..
12.not a fan of high heel...(believe me i have tried, memang tak sesuwai!)
13.not a fan of barang kemas either...my mama dah selalu bebel..."tak sah jadi oghe kelate kalu tok berahi pakai mas!"..so bila balik kampung or time raya je baru pakai tih tih
14.start pakai cermin mata di umur 9 tahun sampai la skrg!harap E-ein tak jadi mcm aku...
15.penakut nak drive kete jauh2...huhu...

sekian, assignment Day 01...layan je la aku merapu yek

1 ulasan:

mummy_ayu berkata...

wah...kira mcm homewaork gak la nie.. :-) good luck & all the best...untuk abis kan 30 days tu..caiyok!!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.