Rabu, 4 Mei 2011

Day 02- The meaning behind your Blog name

Catlinaflybaby...ini ke?

Gambar kredit to Wansteddy yang kretip tahap awan ke7...siapa2 nak tempah blog header atau blog badge atau design utk ape2, contact dia eh..(iklan jap!)

Eh bukan2...

mudah je to figure out actually
Catlina(itu aku-aku suke kucing)
Fly( Cg Fly ler..my hubby)
Baby( ditujukan buat E-ein...)-sebab blog ni lahir serentak/sempena dgn aku peknenkan e-ein..

see..no mysteries pon...

tapi pasni kene ubah ke jadi Catlinaflybabies?Hmmm...

8 ulasan:

mummy_ayu berkata...

sweet nya meaning sebalik nama blog tu...

eB ezrin berkata...

comel gaks kalo tukar g2 :)

indahhouse berkata...

Salam kak catlina,
idea yang canggih dan comel... :D

mila.ibunajihah berkata...

e-ein sumber inspirasi ye..

CatlinaFly berkata...

ayu: :) tq...asalnye nak letak catlinafly je tapi dah ada org amik nama tu

CatlinaFly berkata...

eb: hihi malas dah nak tuko kot..dah jadi trademark ekekekeke

CatlinaFly berkata...

nur: ;) tq

CatlinaFly berkata...

mila: of courseeee..hihi

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.