Sabtu, 7 Mei 2011

Day 06- Favorite super hero and why

Nak kasik dua buleh?

Peter Petrelli Claire Bennet

Both are from supernatural superheroes drama series 'HEROES'

Aku copy paste jelah ye apa kuasa diorg...

Peter Petrelli
He is a hospice nurse-turned-paramedic in his mid-20s with the power to absorb and mimic the powers of other people with special abilities, or powers. Kelebihan Peter, dia tak ada kuasa tersendiri, tapi dia boleh serap kuasa org lain jika dia sentuh org tu.


Claire Bennet
She is a high school cheerleader-turned-agent with the power of rapid cellular regeneration.So si Claire ni kalau dia eksiden atau ditembak atau ditikam,atau jatuh bgnan sekali pun, takkan mati sebab body dia boleh regenerate.....Claire & Peter adalah bersaudara , sebab Claire ni anak sedara Peter dlm cite ni..in real life, they are a couple actually...

Cerita Heroes ni, sebenarnye mereka ni semua manusia biasa sehinggalah diorg tetiba dapat tau yang diorg ada kuasa superhero.Dan ada yang boleh terima, ada yang guna utk kejahatan, ada yang guna utk kebaikan, ada juga yang nak kembali jadi manusia biasa je tanpa super power.....

err...ada sapa2 yang tgk cite ni tak?Belum ada season terbaru kan? aku baru tgk sampai last season tu ari, lupe dah, season 2 kot....kalau nak cerita memang tak abis sebab watak2 lain mcm Sylar, Nicky, DL, Hiro, Noah Bennet ,Micah,Isaac etc semuanya menarik dan ada kekuatan tersendiri....

hahaha..layanzzz....

Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.