Isnin, 9 Mei 2011

Day 08- Short term goals for this month and why

Short term kan?

Aside from keje2 opis(dah rutin)....tak de benda gempak sgt pon...cuma nak siapkan tempahan photobook yang melambak huhu...rezeki semua ni....cuma penat sikit lah bila campur dgn senak perut +loya kadang2 tak dapek nak mengadap laptop lama2.Bila time ok sikit, aku pulun sampai leh siapkan 3 books /day!Pastu mlm mesti tido awl tu yang tak dapat nak buat photobooks malam2.....hehehe kalau dah buat sampai 3-4 books sehari, esok lusanye aku rehat dulu sebelum sabung kerja2 photobooks ni...amik momentum dulu sebelum restart...

Semua photobooks di bawah ni keje2 last week dan telah dihantar utk printing..by this week akan siap dan bolehlah deliver to client KedaiGambarKami... believe me, setiap photobooks ni, aku lak excited nak tunggu yang dah siap ni sampai tau....

1 ulasan:

Zuwairi Aiman berkata...

Salam singgah..Photobook .. menarik.. keep up your work.. singgah la ke blog saya ;)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.