Selasa, 17 Mei 2011

First time: I'm in love, second time: I'm truly in love, third time: I'm madly in love!!

.....with CikMin macarons!!!

Tq to CikMin sebab menganjurkan giveaway tu ari..dan paling best, aku salah sorg dari 10 pemenang utk merasa flavoured macarons...

Flavoured macs: salted caramel(coklat), pistachio(putih)dan hazelnut(hijau)-gmbr gelap sikit sebab masa ni battery flash kong pulak..Yang ni pulak aku tambah order.Gmbr cerah sebab dah ada fllash hehehe....tak silap aku, sheel dia non flavoured, filling je ada flavoured: Blueberry(purple),Mocha(coklat) dan peanut butter(hijau)..since postage dah free kan..hehehe good marketing CikMin!

Dulu aku suke peanut butter dan blueberry...tapi skrg falling in love suda dgn salted caramel.Yang aku perasan, macs kali ni, agak berkilat sikit, pastu crunchy tapi rapuh berderai bila digigit....syiok!!

Yang bestnye kalau dulu kene beli minima 25 pcs, skrg dah boleh beli minima 15 pcs!kalau nak order, klik gmbr di bawah k...

13 ulasan:

EZAN IDMA berkata...

dapnyeee

MRS. K berkata...

dah penah makan cikmin punye macaron.. suke peanut buter

cikmin berkata...

salam cat...thanks for review enti ni ya..kebizian all the times..hehehe..peningkatan harus ada..alhamdulillah..pada yg betul2 tau 'macaron' definitly will enjoy.. :) at the moment stop sementara 15pcs oder tu..sebab ada perubahan harga sedikit..

cikmin berkata...

as usual..u dan zenu ramly...mmg bagi pic yg terbaik!! thanks..

CatlinaFly berkata...

ezan: memang cedap! 5/5 stars!

CatlinaFly berkata...

mrs k: samelah kite..then bila dah rasa flavpur baru ni, ebrtambah yang favourite tu hihi...caramel tu memang berhantu!

CatlinaFly berkata...

cikmin: feel free kalo nak guna gmbr kat sini..i rela u kih kih....that's ok...nanti cikmin update harga keh...

semoag cikmin and family murah rezeki sokmo...

karipapsayur berkata...

alahaiii.. lama dah x makan macaron!

eB ezrin berkata...

betoi ker sdp?

CatlinaFly berkata...

qas: hehehe ape lagi order lah bila balik kuantan, cikmin kat bentong tu...nak order skrg pun boleh,pos ke shah alam..

CatlinaFly berkata...

eb: pada yang suke manis kot..tapi tak delah manis sgt...kalau eb tak suke manis sgt, sy sarankan beli perisa hazelnut, pistachio, caramel,blueberry & peanut butter

mila.ibunajihah berkata...

alahai..tringin nak macaron jugak

mummy_ayu berkata...

macarons..sedapnya..baru makan ari tu ...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.