Isnin, 9 Mei 2011

Happy Mother's Day(Belated)-Mama you 're the queen of my heart

Belated sebab semalam tak online....tak berapa sihat .Hari ni pon aku mc sebab muntah2 & sakit perut..food poisoning kot.Tunggu Cg Fly balik tghari nanti baru nak gi klinik.

E-ein & mama kepada mama...;)

Harap tak terlambat utk ucapkan Happy Mother's Day buat kawan2 yang bergelar ibu..:)...



Mama, you will always be the queen of my heart!...teringat aku dgn Ultramama my sis selalu nyanyikan korus lagu ni time Mother's Day masa kitorg sekolah dulu.Sebab lagu ni femes kat iklan TV, tahun 90an (umur aku dgn my sis belasan tahun) dulu kot.Gelak je mama kitorg...pastu dia kata kitorg buang tebiat..hehehe...oh I love the 90s!

3 ulasan:

~~@lyci@~~ berkata...

hepy mothers day cat ;)

mummy_ayu berkata...

happy mothers day dear...semoga cepats embuh..makan ubat semua key!!

eB ezrin berkata...

happy mother's day :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.