Ahad, 15 Mei 2011

Menerima...

Yep...terima hakikat..tak menang Aksi Lucu Pa & Ma April.Sedih? Sikit.Sebab beria2 vote, tapi bila tgk ada yang dah cecah 1000++ votes, memang tak terkejar ler jawabnya...

Ini adalah entry utk ucapkan terima kasih kepada kawan2 yang vote E-ein...Tq friends, diam tak diam, E-ein berhasil meraih undi sebanyak 312 likes...byk tuh......dan sesiapa yang dah vote & komen kat entry ini, akan diadakan dua...ye DUA cabutan bertuah buat voters(yang komen di entry meraih undi tu ari je ye....walaupun tak menang, aku hargai vote korang...dan nak kasi souvenir kat semua, tak dapat sebab memang ada dua je souvenir nye..actually aku niat nak wat cabutan bertuah if E-ein menang, then, E-ein tak menang, still, i want to appreciate all voters yang juga dah komen kat entry di atas......

Senarai pengundi yang ada komen kat entry meraih undi:

  1. @lycia
  2. Rafidah Salleh
  3. Fadzillah Kamaruddin
  4. noraini khani
  5. iskandar mhs
  6. sarah chumel
  7. mohammad danish
  8. hawa humaira
  9. norsuriana khani
  10. nor suriati khani
  11. ely hasrul
  12. kak dzanariah
  13. Lela lelord
  14. bonda dadif
  15. karipapsayur
  16. puan nina
  17. elissmie
  18. angah alifah
  19. izan ishak
  20. aimi shalfarina
  21. mila mill
  22. nia
  23. cikbedah laser
  24. nadiah sidek
  25. mummy seri
Nanti aku bg keputusannye sehari dua lagi yeh...sekali lagi..terima kasih kawan2!

Note: dengan ini sy mengisytiharkan tak mo join lagi contest main vote2 ni uhuks...hehehe

2 ulasan:

mommyYen berkata...

xpe tak menang Cat..bukan rezeki kan.hehe..jgn putus asa..hehe

mila.ibunajihah berkata...

jgn kuciwa cat.. jgn putus asa, nnti cuba lg key

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.