Selasa, 24 Mei 2011

Projek dgn Kak Ros Little Mama, TQ MBP!


Adui..dekat seminggu gak memerah otak menaip advert...ingat senang ke nak wat advert? Heh padahal nak wat advert utk business sendiri pun leh terkial2....in english lak tu hehehe...anyway tabik spring kepada bloggers yang selalu dapat job tulis advert dari Nuffnang ke atau mana2 product.Sebab diorg memang hebat!

Dan terima kasih kepada Kak Ros MBP yang memberikan peluang utk aku menumpang MBP yang glamer itu utk menempek advert KedaiGambarKami selama 3 bulan di situ...setiap bulan, lain advert tau!Dan paling menariks, advert tu korang boleh tulis sendiri!

(klik gmbr di bawah utk ke advert KedaiGambarKami di MBP)



Macamane nak dapat ruang advert kat MomBloggersPlanet?

Actually skrg MBP sedang wat contest Cutest Baby. Dan is open for penaja2 utk sponsor hadiah bulanan....syarat2 dia(boleh juga baca kat sini):

- min RM100 worth of products/vouchers/cash money
-mestilah berkaitan dgn mom and baby nye products/services
-minimum sponsor period is 3 months in a row(max is 7 months in a row)

Sesiapa yang ebrminat utk sponsor dan juga nak dapat ruang advert yang sgt2 ekslusif(ekslusif sebab aku rasa semua MomBloggers tau kewujudan dan dah jadi ahli MBP!), beri details anda kepada kak Ros yeh.... di admin@mombloggersplanet.com
  • Period of sponsorship (how many months – min 3 months)
  • Type of products and value (appreciate to email pictures if available)
  • Full name
  • Handphone no
  • Online shop/blog URL
**bila menulis entry utk MBP tup2 terkenang zaman jadi MBP contributor dulu..sob!sob!
*bukan pertama kali bekerjasama dgn Super Mom , Kak Ros!..:) sgt senang berurusan dgn Kak Ros tau...friendly & professional!Tq Kak Ros!


5 ulasan:

eB ezrin berkata...

eB nk join... dh wat n3 pn tapi biler click x nk loading.. psl aper eh? berat sgt ker?

EZAN IDMA berkata...

salam sis

Untuk makluman , hadiah penyertaan akan diberikan kepada semua peserta Nama Baby contest dan akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar sekali lagi alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my

maaf lambt :)thanks :)

CatlinaFly berkata...

eb: cube create new entry lagi sekali ke...huhu

CatlinaFly berkata...

ezan: huhu sy siap dah lupe ade masuk contest huhuhu...

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

waa bagus2.....clap2..:-)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.