Jumaat, 3 Jun 2011

Happy 5th Anniversary :)


Pagi ni rasa biasa2 je...

Sekali tgh wat keje kat kandang bebiri kul 10 tadi baru aku teringat..cepat2 aku sms Cg Fly

" ui awk ingat tak hari ni hari ape"

Cg Fly balas" ha ah lah...anniversary kita laa...."

Kelako kan...actually mmg tak de plan nak buat ape2 pun..esok nak hantar E-ein balik umah MIL..lusa ade job wedding pulak kat Batu Pahat...aku lama tak update sebab last week sgt2 sibuk...boleh tgk sini kenapa aku & Cg Fly sibuk sgt time cuti sekolah nih hehehe...alhamdulillah semuanye rezeki E-ein & adik dia...

E-ein dah makin byk keletah...ade byk video(dlm hset)pasal keletah dia, tapi memory card reader lak ilang, tak dapat nak transfer utk update kat blog..nanti aku beli baru lah terus hehehe..take care semua..selamat bercuti...minggu depan pun kami nak balik Kelate lak..:) adui busy sungguh ke sana ke sini..heh..

Happy anniversary my dear hubby..:) semoga kita semakin kuat mengharungi hari2 mendatang..

(Usia perkahwinan kami baru 5 tahun..tapi aku dah kenal Cg Fly lagi lama dari tu...sejak tahun 2000...lama kan? :) )

3 ulasan:

kak ina kl berkata...

selamat ulangtahun perkawinan catlina.

Alhamdulliah E-ein nak dapat adik lagi..redha ajerlah dengan dugaan di awal kehamilan cam akak dulu.

azura samsuddin berkata...

happy anniversary!! semoga sentiasa diberkati selalu

Nur-nba berkata...

Happy Anniversary.. Semoga berkekalan dan beroleh kebahagiaan hingga ke akhir hayat.. :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.