Isnin, 13 Jun 2011

Hutang

Asyik berhutang je dgn blog ni..ampun..huk huk...busy ya amat..ni pon baru balik dari Putrajaya..sok nak pegi lagi..malas nak stay sana...masa cuti sekolah lak, boleh dikatakan setiap weekend ade job wedding photoshoot...sampai lah minggu depan, pastu leh berehat panjang kot sampai bulan pose....

Last week balik Kelate....layan gmbr2 keh..E-ein so happy balik kampung...

Dgn ayah bah..pusing2 naik moto...

Sepupu sepapat...maklumlah mama dgn Ultramama dua beradik je...

Eh wat ape tu E-ein?Ade sape2 rindukan Ultramama tak??:) hehe

*mode: malas nak besar2 kan gmbr sebab masih mode mengedit gmbr 2 pasang pengantin..huhuhu

3 ulasan:

Nadiah Sidek berkata...

sama la..berhutang gak dgn blog sendiri. nak buat mcm mana..malas melanda! :p

Nur-nba berkata...

Salam.. Memang dah lama tak dengar khabar Kak Ultramama.. Sibuk agaknya tu..

Loanforblacklist berkata...

Salam semua

Kami adalah Freelance Financial Consultant yang menyediakan perkhidmatan Pinjaman Peribadi dari Kuwait Finance House

INTEREST : 4.99%
Max loan tenure : 20 tahun
Max loan : RM 200,000.00
PAYOUT 100%!!

Terbuka kepada :
- semua warganegara Malaysia
- BLACKLIST/CCRIS/CTOS layak memohon (sekiranya Blacklist anda kurang dari RM30,000 sahaja)
- NO UPFONT
- punyai PGM (Potongan Gaji Majikan) / Biro Angkasa
- Bank in RM 20.00 (Maybank - 1646 0502 5125), we will courier all the relevant documents and forms
- fill up all the documents and forms, courier it back after 3 days or we come collect it (Klang Valley only).
- Kakitangan Kerajaan / Badan berkanun
- Minimum salary RM1000

Dokumen :
- IC fotostat - 3 copy (disahkan majikan)
- payslip terkini dan 3 bulan sebelum yang disahkan majikan (original & 3 salinan)
- bank statement terkini
- muka depan buku bank
- epf statement
- surat pengesahan jawatan
- utiliti bil (air/elektrik)Sekiranya berminat, sila emailkan dokumen ke : loanforbl@gmail.com

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.