Khamis, 16 Jun 2011

Keychain bulu rabbit!



Untuk siapakah keychain chomel ini????

Sorry sebab lama tertangguh...sebab awal2 peknen, aku mengalami morning sickness, jarang2 update blog..huhuhu..rujuk entry sini keh....pastu time coti, busy lak...dgn weddingnye, balik kampungnye, outstesennye....huhuhu...

Senarai pengundi yang ada komen kat entry meraih undi:

  1. @lycia
  2. Rafidah Salleh
  3. Fadzillah Kamaruddin
  4. noraini khani
  5. iskandar mhs
  6. sarah chumel
  7. mohammad danish
  8. hawa humaira
  9. norsuriana khani
  10. nor suriati khani
  11. ely hasrul
  12. kak dzanariah
  13. Lela lelord
  14. bonda dadif
  15. karipapsayur
  16. puan nina
  17. elissmie
  18. angah alifah
  19. izan ishak
  20. aimi shalfarina
  21. mila mill
  22. nia
  23. cikbedah laser
  24. nadiah sidek
  25. mummy seri
So,,keputusan lucky draw utk pengundi2 E-ein adalah seperti di bawah......

4.Noraini khani

24.Nadiah sidek

Kenapa hanya beberapa org shj yang ada dlm list, walaupun yang vote E-ein tu ari dan 300++?sebab bukan facebookers semua ada blog...so bloggers shj yang leh tinggal komen kat entry meraih undi Pa & Ma Lucky Draw tu ari....walaupun tak menang, aku tetap rasa terharu dgn sokongan kawan2...mungkin juga sebab time tu aku masuk 2 contest yang main vote2 tu..undi terbahagia dua daaa...huhuhu...

oh ya...Para pemenang sila berikan sy alamat (di Malaysia shj) anda yeh....email ke catlina7@yahoo.com ..nyatakan warna ape anda nak(coklat or putih)...sape cepat, dia leh pilih hehehe...TAHNIAH AGAIN..utk semua...sorry tau..kalau leh beli 20-30 bijik keychain ni, memang nak bagi kat semua...tapi ini je mampu setakat ni...terima kasih..sayang korang!!

7 ulasan:

mummy_ayu berkata...

tomei tu key chain bulu2 tu..tahniah pd yg menang!!

indahhouse berkata...

salam kak catlina,
morning sickness ya kak. Moga masuk 4 bulan dah brkurangan. excited tengok orang mengandung nih. :)
Moga ibu dan anak sihat selalu...
Geram tengok key chain tuh!:D

Miracles Of Life berkata...

knpa nama sy xde :(

xpela..xde rzki :)

CatlinaFly berkata...

sol:nama sol x ada sebab maybe sol lupe nak komen kat blog entry...komen FB shj tidak dikira...sebab kalau kira FB , beratus2 tu huhu...actually akak dh nytakan sesiapa facebookers yang ada blog, sila tinggalkan komen kat entry meraih undi tu ari.....

CatlinaFly berkata...

indah : Tq..;) sy hargai sgt2...

CatlinaFly berkata...

ayu: hehehe limited adition ni tau susah nak dapat hehe

Nadiah Sidek berkata...

sori doc..saya baru je emel..huhu..terlupa! thanks ya! :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.