Selasa, 14 Jun 2011

Tahniah Along...

Along babysitter E-ein dah tak jaga E-ein dah..sebab Along dah kawen time coti sekolah tu ari(4 June)..sayangnye masa kawen tu aku tak sempat nak snap2 gmbr dgn Along sebab aku balik awl..along pun dah naik kereta kuda nak berarak masa tuh....

Dan ini hadiah aku utk Along...

order dari JujuCupcakes, Kluang

Saje aku bg hadiah wedding cake sebab aku tau pengantin mesti suke kek cantik2 utk majlis potong2 kek kan...tokey Jujucupcakes ni pun, dah dua tiga kali jugaklah time aku gi amik gmbr kawen, mesti jumpe dgn kek & tuannye nih hah hehehe....

Lepas ni sukelah E-ein dapat manja2 dgn mak..tapi sekarang total kids mak along jaga, 3 org ( E-ein, Irsyad -baya E-ein& adik Irsyad-3 bulan)...dlm dilema lagi..adik E-ein nak letak di mana? hua hua..semoga adalah rezeki utk adik E-ein...kesian gak kat mak E-ein nak jaga ramai2, along dah takde..kot tak larat ke....huhu

3 ulasan:

mummy_ayu berkata...

oo..Along bbsitter e-ein dah kawin...
tahniah!!
cantik kek tu..:-)

kakchik berkata...

Tahniah untuk babysitter E-Ein! Semoga perkahwinan yang dibina menjadi jambatan menuju ke Syurga Allah yang abadi. Lepas ni siapa pulak nak babysit E-Ein? Catlina sihat ke skrg ni? Nampak dah masuk bbrp bulan dah tu. Hopefully sihat walafiat.

Tune Your Life berkata...

Salam 1 Malaysia,

Kempen Pemutihan Hutang, tune your website to tune-ur-life.blogspot.com. Terbuka kepada Kakitangan Kerajaan / Swasta / Bekerja Sendiri. Ccris / Ctos / Blacklist layak memohon. Tempat Terhad !!!

Thanks

- Wassalam -

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.