Ahad, 3 Julai 2011

Mencari....


Dah lama rasa teringin nak belikan E-ein mendalah ni..tapi yang preloved lah sebab kalau baru, confirm gile babeng nye mahei!Koman2 RM500++ kalau yang baru..aku duk usha2 lah ni..kalau2 dapat preloved rege RM180 - RM200++ kira oraitlah tu...sebabnye, jarang dpt bwk E-ein ke playground...kalau bwk pun, E-ein jadi hyperaktif giler , tak larat nak teman dia main lama2, nak-nak dia jenis nak naik yang budak2 besar nye permainan!cian dia tau...

so..kalau ada sapa2 yang tau/kenal somebody from Kluang,Bt Pahat atau Jb area yang ada jual preloved toys, kot2 ada mende ni, tlg inform aku eh...leh tinggalkan komen kat sini.Kalo kat area Kl tu..berapa lak nak dicaj pos ke sini kan...biasanye tokey2 blogshop pun buat syarat, self pickup atau penghantaran area dekat2 je...aku pun nak tengok dulu sebelum beli...

7 ulasan:

Nur-nba berkata...

Salam. Nur ada terjumpa website ni. Cuba try search mainan tu mana tau ada.. http://tlctoys.blogspot.com/

Nur-nba berkata...

Erm.. Try link ni.. Nampak macam menarik..
http://arissamanjaku.blogspot.com/search/label/available

CatlinaFly berkata...

macih nur..sgt2 helpful! ;) tgh usha2 blog tu nih

-iLLa- berkata...

sekarang my dear tgh warehouse sale..ada yg set gelongsor+buai dalam rm 300+

*∽ IZAN ∽* berkata...

Area JB tak tau kat nee.. kalau area Puchong ni memang ada satu kedai pemborong permainan little tikes nihh.. Izan pun pernah rasa apa yg Cat rasa.. selalu balik kerja lambat sian budak2 tak de org teman nak ke taman.. last2 beli gak sebijik letak kat laman rumah huhu

*∽ IZAN ∽* berkata...

Cat, pucuk di cita ulam mendatangg.. sejibik cam yg Cat cari. ce try surf sini ada preloved item dari BabyIbu :

http://babyibu.blogspot.com/2011/07/preloved-toys-for-sale.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+BabyIbu+%28Baby+Ibu%29

harga tu leh la cuba2 nego lagi uhuhuu

CatlinaFly berkata...

izan:macih for this nice info!!

illa: tq ;)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.