Sabtu, 16 Julai 2011

Yeay dah dapatttt!!!







































*kualiti gmbr gegar sket sebab maleh nak keluarkan kamera nanti E-ein nak wat main lak huhuhu

Syukur jumpa juga barang yang diidam2kan...dan best tgk E-ein seronok main slide ni...memang mama dgn abah takde masa nak bwk E-ein gi taman permainan(plus, kalau E-ein gi playground, sussah nak ajak balik huk huk)...main taman dlm umah je ye sayang....

11 ulasan:

@e_da berkata...

seronoknya eein.. boleh tumpang main... wah otomen punmain sama.. pandai dia

Shafidah Shamen berkata...

cat..how are you? lama tak menjenguk kawan2 kat blog. Baru tadi masa balik dari beli groceries, I singgah kedai barang baby, nak tengok2 slide camni. U beli camni berapa eh? Tadi I survey..harga dekat2 $400.

I malas nak bawak nina pegi playground, eventho kat sebelah rumah je. Sebabnye..nina kalau dapat keluar...melilau2, susah nak control dia. Plus that..banyak budak2 besar main..langgar2 jerr budak kecik. Macam tak suit jee nak bawak nina main kat situ. So, rasanye lagi safe kalau dapat satu macam ni..bagi dia main kat dalam area pagar rumah sndiri..kan? :D

Nur-nba berkata...

Happynya tengok E-ein main bersama ultraman tu.. hehe..

transformed housewife berkata...

seronokla E-ein main. nanti bila adik ada, adik dia boleh temankan main sama2.

*∽ IZAN ∽* berkata...

wow! tahniah Cat.. jumpa juga akhirnya. Seronok la e-ein berexcercise kat rumah lepas nih eheheh

CatlinaFly berkata...

Shafidah:sy beli kat online.nanti sy bg add blog tu.itu pun lepas lama mencari.haah,sama la mcm eein,susah nk kontrol kalau kat playground sbb dia excited..

CatlinaFly berkata...

eda: hehehe..tu lah kawan dia kat umah..otomen dia..

CatlinaFly berkata...

nur: kawan baik dia tu hahaha

CatlinaFly berkata...

kak nur: gitulah harap2nye ...harap slide ni tak punah lah nk tunggu adik dia besar hehehe

CatlinaFly berkata...

izan: tq izan..;) thanks eh tlg2 surveykan tu ari..

mummy darwishes berkata...

wah...best la e ein ada slide dlm umah....lps ni ultraboboy dtg bleh tumpang sekaki.....aik...otomen (darwishes panggil) pn main gak ke????

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.