Ahad, 21 Ogos 2011

ABMB :Angkatan Blogger Mak Buyung???


Hehehe tup tup aku teringat sesuatu...

Masa first pregnancy(ngandung kan E-ein), masa tu lah aku mula berblog.Kira-kira 3 tahun lepas(tahun 2008).

Time tu jugak aku kenal beberapa org blogger lama dan baru yang juga sedang mengandung anak sulung mcm aku..antaranya, Qis@Mummy Darwishes, Siti @Cuppycake Mommy, dan Rose Rafiq.

Jadi anak2 kami semuanya hampir sebaya.Beza bulan je kot.

Pastu , pregnant kali kedua ni, saing lagi pulak dgn diorg bertiga nih....hik hik...tapi ada jugak lah yang masa first tak saing preggie, tapi kali kedua ni saing lak, cam Ely@ Mrs Papi (kenal dah lama jugak tapi lupe dah bila, agaknye masa blogwalking..sorry ya ampun Ely jgn marah hihi)& Lizayati(kenal lepas bersalinkan E-ein rasanye)...

Jadi leh tak aku namakan kami ni sebagai ABMB-angkatan blogger mak buyung?sape nak join angkat tangan!!!! what say you???hehehehe....meraban di bulan posa je nih..;)

9 ulasan:

CuppyCakeMommy berkata...

Geng baby 2009 n 2012

Ely Hasrul berkata...

hahahhaa masuk list blogger pegnen ke? buleh2 nnti buat list panjang2 okeh. bleh buat club lagik hehe

*∽ IZAN ∽* berkata...

*Angkat tangan!* boleh gitu..? ehehehehe

Rozita berkata...

nak masuk 25 minggu ni...leh akak join?

CatlinaFly berkata...

siti: hihihi...bukan geng upin ipin: pengembaraan bermula yeah? hehe

CatlinaFly berkata...

ely: hihi saje je..tiba2 teringat

CatlinaFly berkata...

izan: hehe boleh2..janji mak yung!

CatlinaFly berkata...

kak rozita: buleh kak..tapi kelab ni maya je takdelah real hihi..

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

tula..tau blog cat masa umum bersalin insyirah..tak sangka eh..dah nak masuk 3 tahun dah..kikikik..
jaga diri tau..bb boy ke tu? sbb gambor dia perot ke depan panjang je moncongnye hehehe

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.