Jumaat, 5 Ogos 2011

Al-Fatihah...

semalam aku tgh discussion pasal post mortem case dgn my colleague bila my collegaue dapat satu panggilan ni.Rupanya, bekas pendaftar NATC ( Kolej Pertanian Kebangsaan Malaysia) telah kembali di rahmatullah.Innalillah....rasa mcm baru je pergi satu kursus dgn arwah tahun lepas,arwah memang seorang yang ceria, berkepimpinan dan berkaliber walaupun masih muda.Memang tempat kerja aku selalu bekerjasama dgn beliau sebab kami ada students KPM kat sini.Arwah belum berkahwin lagi...Nama arwah ialah Dr Rohani Kassim...., beliau dipinjamkan ke jabatan kolej pertanian tu buat beberapa tahun dan sekarang bertugas di HQ Jabatan Perkhidmatan Veterinar di Perak..dan cara kematiannya tu yang mengejutkan aku dan kawan2 di sini....dengarnya mati dibunuh.Semalam ada masuk berita tv tapi aku tak bukak TV lak mlm tadi.First time rasanye orang yang aku kenal meninggal disebabkan jenayah, sebab biasanya yang aku kenal, meninggal sebab sakit, tua atau kemalangan....semoga Allah cucuri rahmatNya ke roh arwah Dr Rohani...

Boleh baca di sini...

1 ulasan:

sue-sama berkata...

takut sangat baca kes pasal arwah dr rohani kassim...dgrnya mcm die disamun dan dicekik smpai mati..sblum ni arwah kate rumah die kat pangsapuri tu di rompak hampir 15ribu...

moga kita dijauhkan dari kejahatan manusia

sumber metro

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.