Khamis, 25 Ogos 2011

Baju raya E-ein...

Beli kat sini...jeng jeng jeng....

Kebaya Zarina Ayu Collections

Ayu, pinjam gmbr eh...(gmbr ni hakmilik tuanpunye ye..tokey Zarina Ayu collections)

Support kawan2 yang buat bisnes ni eh..;) anyway gi lah terjah kat FB Ayu (Ibuayahdamia)...byk sgt koleksi baju2 cantik..utk ibu anak sedondon pun ada(tak tau ade stok lagi tak sbb memang hot item!)..pakkal je aku peknen, kalau tak harus aku berkebaya gakkk!!
* tak snap pic kebaya E-ein sebab ada kat umah MIL..tgh alter kain dia labuh sket..E-ein ni bdn saiz 4tahun lah pulak, tapi tang kain, still saiz 3 tahun..itu yang kena jahit sikit kain tu...

** aku suke set ibu anak yang ini..tapi apakan daya ku tak muat tang perut sekarang hihihi..pinggang pun dah takde...heh..Ayu tak nak jual set baju kebaya/kurung utk ibu mengandung ke hehehe..

Harap2 pagi raya nanti mood E-ein ok...walaupun dia suke posing tapi dia ada angin kus kus gak tu!

Alhamdulillah dah selesai shopping raya dua hari lepas....dah shopping sekali utk parent n jugak anak2 sedara ku Ultra brothers berdua..tunggu Ultraman E-ein balik ye..bergasaklah korg nanti, main ultraman, jgn bergaduh betul2 dah hihihi


4 ulasan:

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

Wahhh...thanks yer Catlina sebab tolong promote..
Ayu pun tak sabar nak tgk e-ein berkebaya di pagi raya...mesti comeii...
Btw e-ein sama gak ngan ayyunie..nama jer 2 tahun ++...tapi pakai baju saiz kakaknya Aleesya..sebab perut muncitttt...hehe..tapi kain memang labuh lah kan...hehe...

Apa2 thanks yer shopping dengan ZARINA AYU COLLECTIONS...

p/s: HEHEHE...tak dapat bayangkan ibu peknen perut besar pakai kebaya...

mummy_ayu berkata...

sama Ayu pun suka yg nie....Ayu ingat nak beli gak hari tu tapi Iris nie bukan suka sgt pakai baju kurung lama2...so..ingat tahun depan la
baru nak beli...
emm..mesti comel nanti E-ein..

ZanaNordin berkata...

sure comel e-ein ngan baju kebaya kuning dari koleksi Zarina Ayu tu...

Syigim berkata...

bestnye.... cantik2 baju raya utk girls.. yg bling bling pun byk.. bole pakai sedondon ngan maknye..

i ni.. tahun ni beli 3 baju melayu.. 4 kalo masuk bapaknye :P nk sedondon ngan diorang kena beli kain kosong je la.. :P

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.