Selasa, 23 Ogos 2011

Balik kampung!




Bila korang nak balik kampung?
Lama ke cuti?
Balik belah mana dulu?
Balik naik kereta ke flight ke keretapi ke bas?


Soalan2 lazim menjelang raya...ekekekeke.....drive safely...me? akan balik Sabtu malam (27hb) malam kot...balik KB dulu of course...raya kedua dah balik sini semula insya allah....skrg ni since E-ein kuat melasak(kejap ke depan kejap ke belakang dalam kete), aku dgn Cg Fly senang berjalan malam...balik awal sikit sebab nak gak merasa berpuasa kat kampung halaman kan.....

*balik naik ketapi syok gak, nak2 amik seat tempat tido..dulu ingatkan nak try bawak E-ein naik ketapi balik Kelate tapi since dia dah besar sikit tahun depan, dah ada adik pulak....terpaksa lah ditangguhkan niat tu hihihi

*all images above are not mine, I found them at Yahoo Images...

3 ulasan:

zh-ena berkata...

th nie raya turn umah family ena, raya ke 3 baru blk sebelah suami

Ely Hasrul berkata...

drive elok2.

xdecide lagik bila nk blk kampung (hamboi hehe)

cat nnti senang masuk contest nih:

http://mrspapi.blogspot.com/2011/08/contest-photo-challenge-balik-raya-2011.html

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

me pun balik sabtu.lepas hubby keja.seba baik dia half daya jer sabtu tu.

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.