Jumaat, 19 Ogos 2011

Gara-gara jarang update...analytic turun & tak stabil...



Turun naik turun naik(last week punya)

Padan muka...BE pun dah kureng dah skrg..tapi masih ada lah 4 ketui BE tgh running skrg....huhu...yang dah jadi ME baru RM2-3 jek kuang kuang kuang.....tak lebat mcm tahun lepas...kadang2 dapat 10-15 BE serentak!hehehe ..tapi sebelum ni memang agak malas dan kebizian melanda..anyway thanks kepada mereka yang sudi menjenguk blog ni walaupun masa aku tak update.....macih...

Minggu ni (15-18 Ogos)dah nampak cam stabil sket..bila ada masa terluang aku byk wat autopublished entries..itupun byk cilok artikel dari babycentre utk info pregnancy..sebab aku nak share selain dari baca senirik....sekian ..salam Jumaat..jgn lupa join giveaway di atas yeah??

4 ulasan:

kak ina kl berkata...

tak perlah kalau bzzz sampai tak update blog..selamat berpuasa yer

Liza berkata...

Liza pun selalu wat autopublish on weekend skang. Tak sempat la nak update hari kerja.. Penat..

CatlinaFly berkata...

kak ina: hehehe tapi takleh celen kak ina..ribu riban UV gamaknye hari2 hihi/..

CatlinaFly berkata...

liza: tu lah, berbadan dua memang cpt penat ;)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.