Ahad, 7 Ogos 2011

Photobook utk E-ein


Since mama & abah E-ein ni tokey KedaiGambarKami, leh dikatakan kalau boleh setiap tahun kami nak buat satu photobook utk tahun2 E-ein membesar.So far E-ein dan ada 5 photobook, later kami snap2 yeh? 2 khas utk dia, dan 3 lagi bersama keluarga.Baru nak masuk 3 tahun dah ada 5 photobook.Why? Sebab kami rasa more convenient to make a photobook dari cuci gmbr..kalau cuci gambar, nak ke kedai cuci gmbr lagi, pastu kena beli album lagi, pastu nak susun lagi...quite meticulous kan?Kalau buat photobook, just susun gmbr,hantar print, then dah siap!Tak yah buang masa/cari masa , isi minyak kereta , ke bandar pegi cuci gambar!Hehehe...kaw2 nye promo..

Nak photobook mcm ni atau yang seangkatan dengannya?Klik Ramadhan Promo 1(photobook like E-ein punya tapi 20 pages je, RM188** only!!) dan Ramadhan Promo 2(softcover photobooks, 20 & 40 pages!semurah RM79**!!)! Hurry sebab promo ni sgt2 limited!!

Nak tgk portfolio photobooks KedaiGambarKami boleh tgk di sini: Portfolio Photobook

**Lihat terma & syarat










Want to hire us?Call 0137449963 (Catlina) or 0197433093 (Cg Fly)or email catlina7@yahoo.com This advertisement is brought by Kedai Gambar Kami JM 0585327-H

4 ulasan:

mummy_ayu berkata...

untung e-ein, anak tokey kan..banyaknya photobook dia...

Liza berkata...

Bila Cat nak buat contest yg hadiahnya photobook ek?

aznitaz berkata...

cat,

kita x hantar lg cd gambar tu. this week insya Allah. tke ur own sweet time kalo bz nak wat nnt yer :)

BB Luvs Me berkata...

lovely photobook!

Cheers
The BBLM Team

Shop bbluvsme.com and enjoy 10% off your purchase.
Follow our blog at bbluvsme.blogspot.com.

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.